25. AUGUST 2019  


PRESSEMELDING: Amerikanskinspirert actionfilm - i Vardø

17 July, 2006 av Jensen

Action. Biler. Våpen. Dresskledde menn. Og en koffert. Det er stikkordene for Dollar Brothers siste storfilm, Åpne Sår.

Filmen handler om Johnny Hammer, spilt av Joachim Valle Hansen (25), som er på jakt etter en mystisk koffert. Ved hjelp av en lokal trio, spilt av Anders Lauridsen (21), Thomas Jomisko (28) og Jan-Harald ”Hjallis” Heggen (30), skal de gjøre alt de kan for å få tak i kofferten. Men det skjer som ventet ikke helt uten komplikasjoner...

Nedlastet 7000 ganger
Åpne Sår har en spilletid på 30 minutter, og er i sin helhet spilt inn i Vardø. Bak prosjektet står Haakon Jensen (21) og Kai Remi Hagen (25) fra filmgruppen Dollar Brothers.
- Uten lokalmiljøets støtte hadde vi ikke kunne klart dette. Alt er gjort på et tilnærmet nullbudsjett og eventuelle inntekter går til investering i nytt utstyr, forteller Hagen. Det står kun vardøværinger bak produksjonen. Alt fra skuespillere, lån av biler, rekvisita og lokaler til musikk, spesialeffekter og sminke. Musikken er komponert spesielt for ”Åpne Sår” av vardøværingen Thomas Wøhni, som blant annet har laget musikk for Maria Arredondo og Maria Mena.

Den lokale fansen har høye forventninger til filmen, filmklippene fra Åpne Sår har vært lastet ned i overkant av 7000 ganger.
- Vi har brukt over to år på filmen, og etter at vi slapp den første traileren på internett har vi hatt mange forespørsler på når den ble ferdig, men nå er den her, avslutter Haakon.
– Dette er den beste vi har laget til nå. Dersom man liker norsk film er dette noe man ikke bør gå glipp av, mener Kai Remi og ser frem til premieren med skrekkblandet fryd..

Glitter og glamor
Verdenspremieren er satt til Pomorfestivalen, fredag 21. juli, klokken 20.00 på Kulturhuset i Vardø. De involverte ankommer premieren på rød løper, ordføreren er invitert og det legges opp til en glamorøs premierevisning, på ekte amerikansk vis. Det er anslått at Vardø Kulturhus, som tar 200 stykker, fylles og vel så det. Traileren på ”Åpne Sår” kan lastes ned fra nettsiden dollarbros.com.

Pressekontakt
Haakon Jensen
Telefon: 951 03 981
E-post: haakon@itvardo.no
Internett: http://dollarbros.com

Bilder
apne_sar_pressebilder.zip (1,2 Mb)


Dollar Brothers © 2019
www.dollarbros.com
Webdesign av Arctic Design
www.arctic-design.no